MATLAGNINGSKURS PÅ ROT
Matlagningskurs smakrik vardagsmat
Kursledare: Elizabeth Brockfield.
NÄR:
Lördag 25 maj kl 13-16
3 timmar praktisk matlagningskurs
Vi börjar kursen med fika, kursstart kl 13:15
VAR:
ROT Butik & Kök, Eventkök. (NK Saluhall)
Kostnad: 550 kr per person
BOKA:
Maila: event(@)butikrot.se
Begränsat antal platser, först till kvarn!
Elizabeth, som är uppväxt i Norge, har jobbat med matlagning och hållbarhetsfrågor i över två decennier.
I Oslo drev hon i 10 år en ekologisk och säsongsanpassad cateringverksamhet, och lika länge jobbade hon som ansvarig för maten på musikfestivalen Öyafestivalen om somrarna, där all mat som serverades till crew, artister och frivilliga var ekologiskt producerad.
Elizabeth är utbildad etnolog vid UiO, med fokus på mat och hållbarhet. Hon har också gått utbildningen Diet for a Green Planet på Stensunds Folkhögskola, och hon är en erfaren kurshållare i praktisk matlagning.