Menyer NK Saluhall
De flesta rätter går att göra vegetariska och anpassas efter allergier/specialkost
FÖRRÄTTER
- RÅBIFF med Colatura di alici, picklade rotsaker & parmesanchips
- KANTARELLSOPPA med kallrökt bacon, Wrångebäcksost och granskottsolja.
- RÖDBETOR med brynt smör, rostad fårost, hallonvinäger och marconamandlar.
- RÖDINGTARTAR med granskottsmajonnäs, friterad svartkål och forellrom.
VARMRÄTTER
- HJORTYTTERFILE med mustig rödvinsås, rotselleripuré och säsongens svamp
- TORSKRYGG med champagnevinäger, rökt sidfläsk & blomkålspuré.
- LAMMROSTBIFF med rödvinssky, kålrabbi, bakade honungstomater & gremolata
- ÖRTMARINERAD TRI-TIP (av nöt) med bearnaise, smashed potato & semitorkade tomater.
DESSERTER
-
CHOKLADKRÄM med olivolja, minimaränger och blåbär
-
MINIPAVLOVA med vaniljkräm & flädermarinerade bär
- UGNSBAKADE ÄPPLEN med knaprig havre & citronkolasås
Liten generell lathund för att beräkna dryckesmängd
Fördrink – 20 cl/person
Förrätt – 15 cl/person
Varmrätt – 30 cl/person
Dessert – 6 cl/person