Menyer NK Saluhall
De flesta rätter går att göra vegetariska och anpassas efter allergier/specialkost
FÖRRÄTTER
- RÅBIFF med Colatura di alici, picklad majrova & parmesanchips
- RAMSLÖKSSOPPA med halstrad pilgrimsmussla, hyvlade rädisor & ängsyra
- SPARRIS med sandefjordssås, fänkålscrudité & rostade mandlar
- RÖDINGTARTAR med granskottsmajonnäs, friterad svartkål och ätbara blommor
VARMRÄTTER
-
TORSKRYGG med ångkokta primörer, vitvinssås & örtolja
- ÖRTMARINERAD FLAPSTEAK med bearnaise, smashed potatoes & semitorkade tomater
- CITRONRISOTTO med krispigt pocherat ägg och grön sparris
- LAMMROSTBIFF med rödvinssky, kålrabbi, bakade honungstomater & gremolata
DESSERTER
-
CHOKLADKRÄM med olivolja, minimaränger och rårörda bär
-
MINIPAVLOVA med vaniljkräm & flädermarinerade bär
- UGNSBAKAD RABARBER med knaprig havre & citronkolasås
Liten generell lathund för att beräkna dryckesmängd
Fördrink – 20 cl/person
Förrätt – 15 cl/person
Varmrätt – 30 cl/person
Dessert – 6 cl/person