Menyer
De flesta rätter går att göra vegetariska och anpassas efter allergier/specialkost
FÖRRÄTTER
- JORDÄRTSKOCKSSOPPA med knaperstekt bacon från Strömsund & Wrångebäckstoast. Vintips
- RÖDINGTARTAR med granskottsmajonnäs, majrova och kapris. Vintips
- CARPACCIO på bogfilé med syrad svamp, sotad dijonnaise & friterad svartkål. Vintips
- RÖDBETOR med brynt smör, rostad fetaost, persiljeshatta och marconamandel. Vintips
- RAMSLÖKSSOPPA med pilgrimsmussla & örtolja
- SPARRIS med sandefjordssås och fänkålscrudité
VARMRÄTTER
-
TORSKRYGG med beurre blanc, forellrom, mandelpotatis och svartrots "stomp" Vintips
-
HJORTYTTERFILÈ med mustig rödvinssås, rotselleripuré & smörstekt svamp. Vintips
-
ÖRTMARINERAD FLAP STEAK med Bearnaise, krossad potatis & semitorkade tomater. Vintips
- RISOTTO med säsongens svamp, krispiga kålchips och parmesanskum. Vintips
- RISOTTO med krispigt pocherat ägg och sparris
- LAMMROSTBIFF med rödvinssky, kålrabbi och gremolata
DESSERTER
-
CHOKLADKRÄM med minimaränger och rårörda bär
-
MINIPAVLOVA med vaniljkräm & flädermarinerade bär. Vintips
-
LJUS CHOKLADMOUSSE med nötkaramell & hallonkompott. Vintips
- UGNSBAKADE ÄPPLEN med nakenhavre & citronkolasås. Vintips
Liten generell lathund för att beräkna dryckesmängd
Fördrink – 20 cl/person
Tips mousserande & Champagnetips
Förrätt – 15 cl/person
Varmrätt – 30 cl/person
Dessert – 6 cl/person