Menyer
Alla rätter går att göra vegetariska och anpassas efter allergier/specialkost
FÖRRÄTTER
- RÖDBETOR med brynt smör, rostad fetaost, rotfruktskrisp & maraconamandlar. Vintips
- PILGRIMSMUSSLA i citrusdashi med ångade säsongsgrönsaker, stekt tångsallad “tsukudani” och forellrom Vintips & Vintips
- TVÅDELAD FRANSK LÖKSOPPA med brandy, misoreduktion & Sveciatoast. Vintips & Vintips
VARMRÄTTER
-
STEKT GNUDI (toskansk gnocchi) med kärnmjölk- & sherrysås, persiljeolja, hasselnötter och fänkålssallad. Vintips
- HJORTYTTERFILÉ med svartvinbär- & rödvinssås, rotselleripuré och svamp. Vintips & Vintips
- RÖDINGFILÉ med beurre blanc, madelpotatis och svartrotspuré och citronmarinerad pressgurka. Vintips
DESSERTER
-
MÖRK CHOKLADMOUSSE med nötkaramell & syrlig lingonkompott. Vintips
-
SOLSKENSKAKA med mandel & tellicherrypeppar, kinuskisås, äppelkompott och citrongrädde. Vintips
- UGNSBAKADE ÄPPLEN med mascarpone, fudge och marconamandel. Vintips
*
Liten generell lathund för att beräkna dryckesmängd
Fördrink – 20 cl/person
Tips mousserande & Champagnetips
Förrätt – 15 cl/person
Varmrätt – 30 cl/person
Dessert – 6 cl/person
BOKNINGSFORMULÄR
MATKVÄLLAR
Skriv vilket datum du vill boka och hur många ni är.
Bokningen bekräftar vi per mail