Menyer
Alla rätter går att göra vegetariska och anpassas efter allergier/specialkost
FÖRRÄTTER
- GRÖN SPARRIS med brynt smör, pocherat ägg, och solrosbräck. Vintips
- PILGRIMSMUSSLA i citrusdashi med ångade säsongsgrönsaker, stekt tångsallad och forellrom. Vintips & Vintips
- RÅBIFF med sauce grebische, parmesankrisp och krasse. Vintips
- RAMSLÖKSSOPPA med sparris, halstrade pilgrimsmusslor och örtolja. Vintips
VARMRÄTTER
-
ÖRTMARINERAD FLAPSTEAK med sauce au poivre, hasselbackspotatis, semitorkade tomater och färska örter. Vintips
-
TORSKRYGG med ångkokade primörer, vitvinssås & örtolja. Vintips
- RAMSLÖKSRISOTTO med sparris & krispigt pocherat ägg. Vintips
DESSERTER
-
MÖRK CHOKLADMOUSSE med nötkaramell och syrlig hallonkompott. Vintips
- MINIPAVLOVA med citron och mascarponecremé och flädermarinerade bär. Vintips
*
Liten generell lathund för att beräkna dryckesmängd
Fördrink – 20 cl/person
Tips mousserande & Champagnetips
Förrätt – 15 cl/person
Varmrätt – 30 cl/person
Dessert – 6 cl/person
BOKNINGSFORMULÄR
MATKVÄLLAR
Skriv vilket datum du vill boka och hur många ni är.
Bokningen bekräftar vi per mail