Menyer
De flesta rätter går att göra vegetariska och anpassas efter allergier/specialkost
FÖRRÄTTER
- RAMSLÖKSSOPPA med grön sparris & halstrad pilgrimsmussla. Vintips
- RÖDINGTARTAR med pepparrotsmajonnäs, citronette & frasiga krutonger. Vintips
- VIT SPARRIS/SVARTROT med hollandaise, forellrom, rågkrisp & oxalis. Vintips
VARMRÄTTER
-
LAMMROSTBIFF med rödvinssky, gräddkokt kålrabbi & gremolata. Vintips
-
ÖRTMARINERAD FLAPSTEAK med Bearnaise, krossad potatis & semitorkade tomater. Vintips
-
TORSKRYGG med vitvinssås, ångkokta primörer & örtolja. Vintips
DESSERTER
-
MINIPAVLOVA med mascarponekräm & flädermarinerade bär. Vintips
- MÖRK CHOKLADMOUSSE med nötkaramell & hallonkompott. Vintips
- UGNSBAKAD RABARBER med nakenhavre & citronkolasås. Vintips
Liten generell lathund för att beräkna dryckesmängd
Fördrink – 20 cl/person
Tips mousserande & Champagnetips
Förrätt – 15 cl/person
Varmrätt – 30 cl/person
Dessert – 6 cl/person