Menyer
De flesta rätter går att göra vegetariska och anpassas efter allergier/specialkost
FÖRRÄTTER
- KANTARELLSOPPA med knaperstekt bacon från Strömsund & kantarellskum. Vintips
- RÖDINGTARTAR med granskottsmajonnäs, majrova, svarvad gurksallad med sörmländsk kapris. Vintips
- CARPACCIO på bogfilé med syrad svamp, sotad dijonnaise & friterad svartkål. Vintips
- RÖDBETOR med brynt smör, rostad fetaost, persiljeshatta och marconamandel. Vintips
VARMRÄTTER
-
RÖDINGFILÉ med beurre blanc, forellrom, mandelpotatis och svartrots "stomp" Vintips
-
HJORTYTTERFILÈ med mustig svartvinbärssås, rotselleripuré & smörstekta svamp. Vintips
-
ÖRTMARINERAD FLAPSTEAK med Bearnaise, krossad potatis & semitorkade tomater. Vintips
- RISOTTO med säsongens svamp, krispiga kålchips och parmesanskum. Vintips
DESSERTER
-
MINIPAVLOVA med mascarponekräm & flädermarinerade bär. Vintips
- MÖRK CHOKLADMOUSSE med nötkaramell & hallonkompott. Vintips
- UGNSBAKADE ÄPPLEN med nakenhavre & citronkolasås. Vintips
Liten generell lathund för att beräkna dryckesmängd
Fördrink – 20 cl/person
Tips mousserande & Champagnetips
Förrätt – 15 cl/person
Varmrätt – 30 cl/person
Dessert – 6 cl/person