Menyer Södermalm
De flesta rätter går att göra vegetariska och anpassas efter allergier/specialkost
FÖRRÄTTER
- RÅBIFF med Colatura di alici, picklade rotsaker & parmesanchips Vintips
- RÖDBETOR med brynt smör, rostad fårost, marconamandlar och shatta.
- RÖDINGTARTAR med granskottsmajonnäs, friterad svartkål och forellrom Öltips Vintips
- KANTARELLSOPPA med kallrökt bacon, Wrångebäcksost & karamelliserad lök.
VARMRÄTTER
- ÖRTMARINERAD TRI-TIP (av nöt) med bearnaise, smashed potatoes & semitorkade tomater Vintips Vintips
- TORSKRYGG med champagnevinäger, rökt sidfläsk, och blomkålspuré.
- HJORTYTTERFILE med mustig rödvinssås, rotselleri och smörstekt svamp.
- LAMMROSTBIFF med rödvinssky, kålrabbi, bakade honungstomater & gremolata Öltips Vintips
DESSERTER
-
CHOKLADKRÄM med olivolja, minimaränger och blåbär Vintips
-
MINIPAVLOVA med vaniljkräm & flädermarinerade bär Vintips
- UGNSBAKADE ÄPPLEN med knaprig havre & citronkolasås Vintips
Liten generell lathund för att beräkna dryckesmängd
Fördrink – 20 cl/person
Tips mousserande & Champagnetips
Förrätt – 15 cl/person
Varmrätt – 30 cl/person
Dessert – 6 cl/person