Menyer Södermalm
De flesta rätter går att göra vegetariska och anpassas efter allergier/specialkost
FÖRRÄTTER
- RÅBIFF med Colatura di alici, picklad majrova & parmesanchips Vintips
- RAMSLÖKSSOPPA med halstrad pilgrimsmussla, hyvlade rädisor & ängsyra Vintips
- SPARRIS med sandefjordssås, fänkålscrudité & rostade mandlar Vintips
- RÖDINGTARTAR med granskottsmajonnäs, friterad svartkål och ätbara blommor Öltips Vintips
VARMRÄTTER
-
TORSKRYGG med ångkokta primörer, vitvinssås & örtolja Vintips
- ÖRTMARINERAD FLAPSTEAK med bearnaise, smashed potatoes & semitorkade tomater Vintips Vintips
- CITRONRISOTTO med krispigt pocherat ägg och grön sparris Vintips Vintips
- LAMMROSTBIFF med rödvinssky, kålrabbi, bakade honungstomater & gremolata Öltips Vintips
DESSERTER
-
CHOKLADKRÄM med olivolja, minimaränger och rårörda bär Vintips
-
MINIPAVLOVA med vaniljkräm & flädermarinerade bär Vintips
- UGNSBAKAD RABARBER med knaprig havre & citronkolasås Vintips
Liten generell lathund för att beräkna dryckesmängd
Fördrink – 20 cl/person
Tips mousserande & Champagnetips
Förrätt – 15 cl/person
Varmrätt – 30 cl/person
Dessert – 6 cl/person